divendres, 26 d’octubre de 2012

Alex i Alex

Ara vull parlar de l'Alex, bé de fet dels Alexs. No sé si serà cosa de nom o la vida que es genial i em brinda un Alex quan més el necessito.

The Forest, Brisbane - Austràlia. Alex i jo.


Estic a Barcelona i l'Alex, el que vaig conèixer a Austràlia, està ara a Europa. Ens entenem molt bé nosaltres dos, però som massa lluny l'un de l'altre ara mateix.
Sota aquesta enyorança de la distància fa un parell de nits a Gràcia vaig conèixer a l'Alex, l'Alex francès. I es que aquests dos Alex són miralls l'un de l'altre i tots dos han aparegut a la meva vida quan just el que necessitava era això, una ració d'Alex. Què que té d'especial una ració d'Alex? És tot un conjunt de petites coses. Et fan la vida més natural, més senzilla, més agradable i més divertida. La sinceritat, el expressar el que senten, la filosofia de vida són algunes de les seves propietats.
Gràcies Alexs per ser com sou i perquè en el vostre caminar de la vida compartim camí junts. Em feu feliç! És un plaer compartir la vida amb vosaltres! Us estimooo! Una forta abraçada!

.... m'imagino els dos Alex i jo fent camí junts ...

Para mis Alexs:
Estoy en Barcelona y Alex, el que conocí en Australia, esta ahora en Europa. Nos entendemos muy bien nosotros, pero estamos demasiado lejos el uno del otro ahora mismo.
Con esta añoranza de la distancia hace un par de noches en Gràcia conocí a Alex, el Alex francés. Y es que estos dos Alexs son espejo el uno del otro y los dos han aparecido en mi vida justo cuando lo que necesitaba era esto, una ración de Alex. Qué que tiene de especial una ración de Alex? Pues es una cuestión de pequeñas cosas. Te hacen la vida más natural, más sencilla, más agradable y más divertida. La sinceridad, el expresar lo que sienten, la filosofía de vida son algunas de sus propiedades.
Gracias Alexs por ser como sois y porque en vuestro andar de la vida compartimos camino juntos. Me hacéis tan feliz! Es un placer compartir la vida con vosotros! Os quieroo! Un fuerte abrazo!

... me imagino los dos Alex y yo haciendo camino juntos ...